Events

EVENTS

Mini Meeting Limburg

28-29-30 Juni 2024


Bent u een liefhebber van Classic Mini, een andere klassieker of een trotse eigenaar van een New Mini? Dan hebben we een geweldig evenement voor u in petto. De Mini Meeting Limburg nodigt alle Mini-liefhebbers uit voor een driedaags evenement vol plezier en avontuur. Van 28 tot 30 juni 2024 zijn alle oldtimerfanaten en Mini-enthousiastelingen welkom om deel te nemen aan dit unieke evenement.


Wilt u ons gewoon komen bezoeken zonder Mini of oldtimer? Dat kan natuurlijk ook! Er is parking voorzien voor bezoekers. Wilt u toch deelnemen aan de BBQ? Dat kan voor €25/p.p., contacteer ons door HIER te klikken!


Programma:


Vrijdag:

Het evenement begint met een ambiance-avond. Het terrein is open vanaf 12:00 uur, zodat u voldoende tijd heeft om te arriveren en uw tent op te slaan. De eerste dag wordt afgesloten met een sfeervolle avond waar u de kans krijgt om andere Mini-liefhebbers te ontmoeten en verhalen te delen over uw ervaringen met deze prachtige auto's.


We zullen voor de mensen die na al dit harde werk honger tegen betaling snacks voorzien.


Zaterdag:

Op zaterdag begint de dag met een gezellig ontbijt. Doorheen de dag voorzien we een rondrit, show and shine op ons terrein, kofferbakverkoop, en we sluiten af met een BBQ! 

Deze dag biedt een geweldige kans om uw Mini of andere classic te tonen, de Mini's van anderen te bewonderen en misschien zelfs een paar unieke Mini-items te kopen of te verkopen.


We sluiten deze dag af met een feestavond en een tombola!


Zondag:

Zondag begint ook met een ontbijt, gevolgd door een colonnerit, afgesloten met een snack. Dit is een perfecte afsluiting voor een weekend vol Mini-plezier.Formules en prijzen:

We bieden 3 formules aan:


- Weekend (€70 p.p.):


Ontbijt op zaterdag en zondag, BBQ op zaterdagavond, lunch op zondag en uiteraard deelname aan de rondrit op zaterdag en de colonnerit op zondag.


- Zaterdag (€45 p.p.):


Deelname aan de rondrit, toegang tot de show and shine, BBQ


-Zondag (€25 p.p.):


Deelname aan de colonnerit, lunch

Hierdoor kunt u het evenement bijwonen op de manier die het beste bij u past.- Bezoekers kunnen indien gewenst ook deelnemen aan de BBQ voor €25 p.p.Inschrijvingen sluiten af op 23 juni


Locatie

Kerkstraat 1A

3740 RosmeerConclusie

De Mini Meeting Limburg is een must voor elke oldtimer- en Mini-liefhebber. Het biedt een unieke gelegenheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, uw auto te tonen en te genieten van een weekend vol Mini-plezier. Dus noteer deze data in uw agenda: 28, 29 en 30 juni 2024. We kijken uit naar uw komst en kunnen niet wachten om u te verwelkomen op ons evenement. Alle oldtimers zijn welkom!Volgende datum

Vanaf nu zal MML elk jaar doorgaan tijdens het laatste weekend van juni!